СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Рак 02.12.2019 – 08.12.2019

x


На 03 декември предстои ключово астрологично събитие – Юпитер преминава в Козирог и през идната около година ще ви помогне да скрепите взаимоотношения – лични или делови, популярността и подкрепата от другите ще расте, а ако сте сами – ще имате шанс да срещнете любовта.

Още през настоящия период вие ще усетите позитивното влияние на звездите като заздравите партньорските отношения, може да изпитате доста романтични, запомнящи се моменти с близки до сърцето ви хора. Ако ескалират недоразумения, това ще е подчертано негативен знак и символ, че трябва да промените нещо кардинално във връзката си, ако не е невъзможно, налага се да отворите нова страница и т.н.

Може стара любов да напомни за себе си или пък да ви обземат носталгични чувства, въпрос на избор е как ще реагирате…

Ежедневието ви е доста натоварено с ангажименти, не е изключено да се разпилявате в различни посоки и да ви липсва концентрация. Евентуални нови изисквания или пътувания объркват предварителните ви планове. В друг вариант ескалира известна неяснота относно по-далечни перспективи на развитие в работата ви. Набележете слабостите, отстранете нереалистични идеи и се фокусирайте върху по-обозрими, реални и бързи постижения, за да извършите пробив в избраното направление, превъртите предизвикателства в полза и т.н.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Откраднахме ги от мъжкия гардероб.

Ако сте пропуснали
Най-четени