СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 06.12.2021 – 12.12.2021

x


До края на тази седмица вашето ежедневие може да е доста напрегнато поради множество текущи ангажименти, които трябва да отхвърлите, защото ескалират промени на работното ви място, това може да са повишени изисквания към вас, необходимост да увеличите вашата квалификация, понякога може да са и принудителни пътувания, дела извън обичайното.

Каквото и да е, ако вие отговорите на очакванията към вас, справите се с някои предизвикателства, които касаят кариерното ви развитие като си изграждате стратегия, проявявате по-голяма гъвкавост, като сте по-инициативни, демонстрирате вашите качества, тогава през тази седмица вие може да постигнете успехи, които ще повишат вашите доходи или ще отвъртят авторитета ви, ще са повод за положителни преобразувания, които може да ви се налага да удържате после и по-дълъг период от време. Друга важна тема са партньорските ви отношения, лични или делови. Това е подходящо време да ги укрепите, изчистите евентуални недоразумения.

Ако все пак гледате в различни посоки и общото ви бъдеще е невъзможно, тогава това ще бъде по-видно от обикновено. Ако между вас и вашия партньор всичко е наред, това ще бъде отличен признак, можете да разчитате на същото и в бъдеще.

Успехите ви на различни нива зависят от подкрепата и одобрението на околните – общо.

Тази подкрепа сега се трансформира, можете да влияете на това, моментът е много подходящ да въздействате и насочвате, за да повишите благосъстоянието си или да си гарантирате известно спокойствие за напред…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Голи рамене в горещ ден.

Ако сте пропуснали
Най-четени