СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 06.12.2021 – 12.12.2021

x


До края на тази седмица вие можете да обедините усилия с определени личности, които влияят на кариерното ви развитие, обществено положение или имидж, като минимум.

Може да се наложи също така да отговаряте на повишени изисквания към вас, да се справяте с повишена конкуренция. Начинът, по който реагирате на всички гореописани предизвикателства, ще има широко отражение, включително и върху финансовото ви състояние, сигурност – общо.

На този етап вие силно зависите от подкрепата и одобрението на околните.

Посланията към вас не са еднозначни, има хора, които ви подкрепят, но и такива, които могат да се превърнат в препятствия, повод за преобразувания на различни нива.  Изградете си стратегия, за да излезете победители, за да не позволите да бъдете изместени  или някой да ви навреди.

Действайте гъвкаво и не губете по-далечни перспективи на развитие. В известен смисъл може да се каже, че вие сте на прага на житейски кръстопът, векторът на развитие  подчертано се насочва от важен за вас човек.

Поради тази причина е важно кого допускате до себе си, с кого преговаряте, от кого следва да страните или да избягвате конфликти, това ще определи много и то за дълъг период от време.

В професионалната ви реализация помага високата ви квалификация, общуване с влиятелни или власт-имащи личности, включително такива, които са извън традиционното обкръжение.

В любовта на този етап може да ви се струва, че трябва да правите повече компромиси или да се съобразявате с човека до вас и на практика да е точно така, но това е подходящо време да се сближите, да изчистите евентуални недоразумения като заедно се справяте с някои предизвикателства, обсъждате бъдещи планове и т.н.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Черен клин от SAINT LAURENT

Черен клин от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от CASTAÑER

Еспадрили от CASTAÑER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла миди пола от VALENTINO

Бяла миди пола от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси дънки от DOLCE & GABBANA

Къси дънки от DOLCE & GABBANA Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Изцяло в бяло – мото на деня.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ