СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 08.03.2021 – 14.03.2021

x


Вие сте в един от най-важните периоди през годината, когато и дребни действия имат широко отражение върху социалния ви статус, репутация като минимум.

През почти цялата седмица Луната е намаляваща, така че събитията се движат повече в направление, което вече е зададено, а вие трябва да доведете някои дела до край, за да получите максимално добри резултати. Успех ви носят демонстрацията на висока квалификация, повишаване на знанията, общуване с хора извън близкото ви или традиционно обкръжение, може и чужденци, евентуални пътувания, до колкото това е възможно към настоящия момент…

От вас сега се изисква да бъдете по-инициативни в избраното от вас направление, а случващото се спонтанно ще разкрие пред вас една по-цялостна картина – къде се намирате, образно казано, тази по-глобална перспектива, за да изберете най-правилния или лесен път, да набележите най-добрите за себе си варианти, които ще имат дългосрочно отражение.

Всичко, което се случва с по-голяма лекота ви подсказва посока, която трябва да продължите. Онова, което внася съмнения, смут в душата ви или пък е повод за загуби, трябва да реформирате или оставите зад гърба си, това може да се случи и по един естествен начин и извън волята ви, но ще се отчита за положително обстоятелство.

Новолунието на 13 март ще ви даде шанс за голямо ново начало, може да се каже, че то ще ви стимулира да дадете най-доброто от себе си, то ще бъде забелязано и оценено по достойнство, ще бъдете съпътствани и от доза късмет…

Това Новолуние включва и Нептун – може да ви представи пред света от един друг и по-непознат ъгъл, може да разкрие ваши невидими до този момент качества, може да сбъдне ваши съкровени мечти, но само, ако те са реалистични, кореспондират с действителността, с вашата същност и предопределеност, иначе може да ви се наложи да прелистите нова страница и пак така непозната за вас до този момент.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Блейзер от BALMAIN

Блейзер от BALMAIN Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от VALENTINO

Дамска чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Елек от PETER DO

Елек от PETER DO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Бежовото – една стилна вселена.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ