СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 09.01.2023 – 15.01.2023

x


През настоящата седмица вие може да извършите някакви положителни преобразувания,  които ще засегнат вашето финансово състояние, кариерно развитие, обществено положение, репутация…

Следствие на подкрепа и одобрение от страна на хора или институции, които влияят на вашето благополучие – общо, вие ще имате шанс да спечелите нещо важно за вас или да се изкачите напред и нагоре към по-високи цели, ако сте си поставили такива.

Добре взаимодействате с финансови и държавни институции, ако това ви интересува, възползвайте се по оптимален начин. Вашият покровител Меркурий все още е ретрограден, връщане назад към миналото, но ви дава по този начин право на втора възможност да въздействате на теми от преди, които не ви удовлетворяват.

Сега може да действате различно, за да получите различен и по-добър резултат, в различна степен тази тенденция ще се съхрани до 17-ти януари. Трябва да се има предвид обаче, че Марс, който транзитира във вашия зодиакален знак ще бъде директен от 13-ти януари, значи навлизате в период на решителни действия, вашата мотивация, пробивност, решителност перманентно ще се усилват през следващите седмици и до 23 март вие можете и трябва да направите пробив в избрано от вас направление, а успехи които завоювате през това време ще се развиват после и почти по инерция през следващите около две години и половина. Засега и докато е ретрограден Марс подходящо е да анализирате случилото се досега, така че да отстраните евентуални негативи, които застават на пътя ви,  да усилите позитиви, които ги подкрепят, подобна стратегия ще ви е много полезна и то за дълго.

През първата част от седмицата има кой да ви подкрепя и въодушевява. Ценете високо подобни хора и обстоятелства. Общуването с лица извън близкото или традиционното обкръжение ви носи щастие, късмет.

През втората част от периода се пазете от вид задкулисие, действия зад гърба ви, бъдете по-внимателни и всичко ще е наред…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

ЧАСОВНИК BULOVA 97L172

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от еко кожа Francesca Rossi

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Хранителна добавка WOMAN

  Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Шопинг чанта Tulip с еко кожа Karl Lagerfeld

Шопинг чанта Tulip с еко кожа Karl Lagerfeld Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Лежерността на денима в петък.

Ако сте пропуснали
Най-четени