СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 09.01.2023 – 15.01.2023

x


През настоящия период популярността на повечето от вас ще расте, вие ще можете да разчитате на подкрепа от страна на колектива, в който съществувате или пък от страна на ваши приятели, на хора, които могат да повлияят позитивно на вашето бъдещо развитие – общо.

Следствие на одобрение от страна на важни за вас личности – вие може да се изкачите по йерархичната стълбичка или да извършите други позитивни преобразувания.

Ще се намери кой да ви подаде ръка при нужда. Това, което може да ви дърпа напред и нагоре е висока квалификация, общуване с влиятелни или власт-имащи личности. Добре се развиват приоритети с повишаване на вашите знания, посещение на обучителни курсове, ако това ви интересува. Също, разрешаване на спорни или юридически казуси…

Може да разчитате на доза късмет при евентуално пътуване. Сега вие демонстрирате най-доброто от себе си, то се забелязва и оценява по достойнство, мнозина ще се представят по един креативен и по оригинален начин и ще привличат силно внимание.

През първата част от периода всичко това ще ви помогне да спечелите нещо важно за вас.

Усилия, полагани до този момент и които касаят финансови приоритети, ще започнат да се разплитат, да набират скорост или поне получавате по-голяма яснота за тенденции на развитие.

През втората част от седмицата е препоръчително да проявявате по-голяма адаптивност,  но и да не бъдете прекалено крайни в някои реакции…

Сами може да предизвикате промени и нека те да ви зарадват, така и ще бъде, ако не губите крайни цели от поглед.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

На ръба на уикенда.

Ако сте пропуснали
Най-четени