СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 09.05.2022 – 15.05.2022

x


Голяма част от тенденциите в живота ви се движат повече по инерция или се влияят от събития, енергии и потенциал, които са се натрупали в миналото.

Случващото се сега може да ви направи подарък, може да сбъдне ваше съкровено желание,  може да увенчае с успех всички усилия, които сте полагали до този момент.

Ако това е невъзможно, тогава вие ще имате шанс да се доберете до алтернативи на развитие, тайни и обходни пътища, които напомнят на „авариен изход“, ако се нуждаете от такъв.

При всички случаи сега може да постигнете резултати, на които после да разчитате през следващите месеци, а може и години.

От вас може да се изисква да се справите с повишена конкуренция, изисквания или да привлечете на ваша страна влиятелна опека.

Бъдете внимателни при общуването с хора, които са стоящи далеч от вас, буквално и в по-широк смисъл.

Ако ви интересуват спорни или юридически казуси, уреждане на документи – тези теми няма да протичат твърде гладко, ще изискват да внимавате повече за подробности, „да си пазите гърба“, а ако е възможно – да отложите, да избегнете подобни ангажименти на този етап.

Меркурий – вашият покровител, се обръща в ретрограден на 10-ти май и ще остане ретрограден до трети юни, през това време вие ще преосмислите вече взети от вас решения, към това ще ви подтикнат и определени личности, които ви оказват съществено влияние, те може да подхождат в живота ви все по-агресивно, но често да ви бъдат полезни, така че да е подходящо да се вслушвате в тяхното мнение.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Ако времето е лошо, облечете….розово.

Ако сте пропуснали
Най-четени