СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Рак 09.05.2022 – 15.05.2022

x


Повечето от вас получават много силна подкрепа от страна на колектива, в който съществуват. Вие също така може да разширите вашето влияние като общувате с хора извън близкото или традиционното ви обкръжение, ако пътувате, ако привлечете на ваша страна енергични, дейни и инициативни личности, които ще допринасят за собствения ви просперитет.

Ще имате такава възможност, ще срещате повече емпатия от страна на приятели,  разбиране и одобрение – от влиятелни или власт-имащи личности. Вие се намирате в чудесен период, в който можете да утвърдите вашия авторитет и да заемете по-престижни обществени позиции. Всъщност, тази тенденция ще расте и през следващите седмици,  месеци, така че мнозина ще могат да направят пробив в избрано от тях направление, което ще преобрази социалния ви статус, независимо дали сте се изкачили по йерархичната стълбичка и сте постигнали професионални успехи или това е нещо друго и много важно за вас, например да се обвържете с подходящ партньор.

Вариантите са много и различни като самия живот, но обединяващо правило е, че се намирате в доста силен период, от който ще се възползвате.

Засега усещате само първи сигнали в тази посока. Въпреки всичко, може да има и личности, които да се опитат да ви навредят, с които да влезете в конфликт на интереси, но вие имате достатъчно силни аспекти, които ви закрилят и ще ви помогнат да се справите с подобно предизвикателство. Все пак е препоръчително да внимавате на кого се доверявате  и да избягвате конфликтите, които могат да ви нанесат щети. Взаимодействието с финансови или държавни институции не е твърде лесно, ако е възможно отложете на този етап, не е препоръчително да задлъжнявате или да давате пари назаем.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Ниски обувки от SAINT LAURENT

Ниски обувки от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от букле от BALMAIN

Сако от букле от BALMAIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от BALMAIN

Пуловер от BALMAIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Черно поло от SAINT LAURENT

Черно поло от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Сивото е секси, нали?

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ