СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 09.05.2022 – 15.05.2022

x


Почти през цялата седмица вие ще получавате много силна подкрепа от страна на колектива, в който съществувате, това могат да бъдат и конкретни личности, с които си сътрудничите, обединяват усилия, помагате си и т.н.

Периодът е отличен да заемете по-престижни обществени позиции, да утвърдите авторитета си в колектив, ще имате такава възможност и по гореописания начин. Въпреки всичко, може да се чувствате предизвикани да бъдете максимално мобилизирани, защото всичко, което сте постигнали до този момент, символизира вашата стабилност – в личен и делови аспект, сега по различни поводи ще се тестват за здравина. Припомням, че вие влияете на тенденциите над обичайното, а също така, че градите нова енергийна програма  за цялата ви предстояща лична година.

Така че крайният резултат, изход от подобни и изпитващи ситуации, в значима степен ще зависи от вашата воля и подход. Меркурий се обръща в ретрограден на 10-ти май и ще остане ретрограден до 03 юни, през това време ще ви подтикне да се върнете назад към миналото, да преосмислите важни въпроси…

През тази и следващата седмица това може да е свързано с финансовото ви състояние, не е изключено да се появят нови възможности за въздействие върху подобни приоритети, но те не са случайни, а следствие на полагани усилия, които сега ви подкрепят, могат да материализират съкровено желание, ако сте се движили в правилна посока.

Някои от вас ще придобият усещането, че каквото и да се случва има кой да ви пази гърба или на практика ще се оказва точно така.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

На ръба на уикенда.

Ако сте пропуснали
Най-четени