СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 09.07.2018 – 15.07.2018

x


Вие сте прекрасен период  да трансформирате социалния си статус, кариерното си развитие  в една по-положителна посока като през тази седмица могат да предстоят развръзки, които са следствие на ваши действия и инициативи през изминалото близо полугодие. 

В оптимален вариант тенденцията ще доведе до обновяване на вашите позиции на работното място, съответно – обновяване на вашите ангажименти, които са съпътствани с възможност за повишаване на доходите. Ако това не може да се случи според позициите които заемате, тогава поне това е период, през който можете или трябва да получите морално удовлетворение, да защитите позициите си в колектив и т.н.

Периодът е важен за онова, което имате – общо.

В частност това може да са доходи, въпроси отнасящи се до парични потоци. Тази сфера от живота ви се обновява, особено след Новолунието и Слънчевото затъмнение на 13 юли. Тогава са възможни крупни печалби, но те ще изискват и нещо в замяна, някаква цена… Възможни са обаче и крупни загуби, особено, ако поемате финансови рискове, имате дългове и т.н. Важно е да канализирате тази мощна енергия чрез инициативност и в една обогатяваща посока, но както казах вече – без излишни рискове…

През втората част от седмицата все повече ще искате да оставате в дома си или ще усещате, че „вашият дом е вашата крепост“, също – можете да хармонизирате обстановката у дома.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кецове от Gucci

Кецове от Gucci Може да купите от тук 

Препоръки от седмицата

Oversized тренчкот от PUSHBUTTON

Oversized тренчкот от PUSHBUTTON Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къса рокля от тюл от RIME ARODAKY

  Къса рокля от тюл от RIME ARODAKY Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси панталони от деним

Къси панталони от деним Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Цветни детайли при мрачно време!

Ако сте пропуснали
Най-четени