СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 09.07.2018 – 15.07.2018

x


До 11-ти юли е като оптимален вариант, през който можете да въздействате позитивно на фона ви на съществуване, съответно да хармонизирате отношенията си с вашия партньор, да предприемете действия, които да имат обогатяващ ефект, водещ до комфорт и т.н.  Все пак не са изключени някои различия в близкото ви обкръжение, които е подходящо да изчистите като се пазите от крайности или преувеличения, които могат да имат точно обратни последици, при това трудно променяуми.

През цялата седмица водите напрегнати разговори, които ще доведат до скъсването на някои важни за вас отношения, включително и роднински. Близкото ви обкръжение може да внася смут или тревога в душата ви, не е изключена борба за надмощие, власт – буквално или в преносен смисъл.

Новолунието и частичното Слънчево затъмнение, което е на 13 юли ще обнови и/или тества вашите отношения -лични или делови, някои от тях ще останат в миналото, включително и договори, за да нахлуят нови и по-надеждни, други ще се трансформират според промененото ви мнение, линия на поведение и т.н., вероятно не без причина, а следствие на чутото, получена информация и т.н.

Това е ключов период за средата ви на съществуване и отношенията ви, посоката вероятно зависи от компромисите, на които сте готови.

На 11 юли Венера вашата покровителка преминава в Дева и ще охлади страстите, за сметка на практичните оценки, вие ще реагирате все по-практично, ще будите съответно уважение и т.н.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Черното е новото…черно. Завинаги!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ