СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 09.07.2018 – 15.07.2018

x


До 11-ти юли е като оптимален вариант, през който можете да въздействате позитивно на фона ви на съществуване, съответно да хармонизирате отношенията си с вашия партньор, да предприемете действия, които да имат обогатяващ ефект, водещ до комфорт и т.н.  Все пак не са изключени някои различия в близкото ви обкръжение, които е подходящо да изчистите като се пазите от крайности или преувеличения, които могат да имат точно обратни последици, при това трудно променяуми.

През цялата седмица водите напрегнати разговори, които ще доведат до скъсването на някои важни за вас отношения, включително и роднински. Близкото ви обкръжение може да внася смут или тревога в душата ви, не е изключена борба за надмощие, власт – буквално или в преносен смисъл.

Новолунието и частичното Слънчево затъмнение, което е на 13 юли ще обнови и/или тества вашите отношения -лични или делови, някои от тях ще останат в миналото, включително и договори, за да нахлуят нови и по-надеждни, други ще се трансформират според промененото ви мнение, линия на поведение и т.н., вероятно не без причина, а следствие на чутото, получена информация и т.н.

Това е ключов период за средата ви на съществуване и отношенията ви, посоката вероятно зависи от компромисите, на които сте готови.

На 11 юли Венера вашата покровителка преминава в Дева и ще охлади страстите, за сметка на практичните оценки, вие ще реагирате все по-практично, ще будите съответно уважение и т.н.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кецове от Gucci

Кецове от Gucci Може да купите от тук 

Препоръки от седмицата

Oversized тренчкот от PUSHBUTTON

Oversized тренчкот от PUSHBUTTON Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къса рокля от тюл от RIME ARODAKY

  Къса рокля от тюл от RIME ARODAKY Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси панталони от деним

Къси панталони от деним Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Цветни детайли при мрачно време!

Ако сте пропуснали
Най-четени