СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 09.10.2023 – 15.10.2023

x


Вашата социална активност почти през цялата седмица ще расте, вие ще се стремите да демонстрирате най-доброто от себе си, да укрепвате връзки с хора, които допринасят за осъществяването на ваши честолюбиви планове или пък усещане за щастие – общо.  Повечето от вас ще се приближат или ще обединят усилия с влиятелни и власт-имащи личности, с хора,  които могат да допринесат за реализацията на вашите желания.

Миналото ви застига по някакъв начин, вие може да го анализирате, да правите равносметки, съответно кои от вашите действия са продуктивни, разширяват хоризонтите пред вас или пък точно обратното – превръщат се в своеобразна спирачка. В по-ярки краски и по различни поводи, вид събития ще ескалират подобни анализи, те ще се окажат доста полезни, така че да преодолеете някакво предизвикателство по-лесно или пък да го превъртите във ваша полза. Забележителната обективност ще ви помага за това.

Не е изключено да ескалират някакви промени, които се отнасят до любими хора, ваш партньор или пораснали деца, ако имате такива. Вие може да се впишете по специфичен начин в тези преобразувания, за да ги направлявате или те да са полезни за вас, така че да бъдат по ваш „вкус“, собствените ви очаквания. В този процес може отново да се активират стари и неразрешени въпроси от миналото. Сега вие може да действате различно, за да получите по-добър резултат от преди.

Може да получите забележителен втори шанс, който ще се активира с Новолунието и Слънчевото затъмнение на 14-ти октомври. Това Новолуние трябва да зададе голямо ново начало във вашите сърдечни връзки, така и ще бъде, усетете накъде „духът ветровете“, за да канализирате тази мощна енергия в оптимално позитивна за вас посока.

Ако забележите някои слаби звена, опитайте се да ги стопирате своевременно. Ако вашите връзки в някои случаи са безперспективни, това ще става все по-видно след новолунието и до края на октомври и със съответните последици. Ако имате собствен бизнес, тогава той също ще търпи преобразувания. Ежедневието ви постепенно става все по-натоварено,  изпълнено с повече ангажименти, които трябва да отхвърляте, оформя се възможности да се справите с повишена конкуренция, да ставате все по-подредени и успешни.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Елегантността стъпва тихо…

Ако сте пропуснали
Най-четени