СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 09.10.2023 – 15.10.2023

x


Още от началото на седмицата вашата покровителка Венера ще премине в зодиакалния знак Дева.

От този сектор вашата практичност ще расте, вие че сте ще действате и реагирате хладно,  целесъобразно и по оптимално добър начин, така че да реализирате желанията си на практика.

Може да ви се налага да се доказвате в колектив над обичайното пред вид авторитети или пък да ви се струва,  че определени личности не проявяват достатъчно разбиране към вас, а вие трябва да се мобилизирате, за да отговорите на техните очаквания. Въпрос на избор е  каква стратегия ще изберете, може да решите да се дистанцирате от определени личности,  защото виждате, че те са препятствие пред вас, може да редуцирате дори приятелства или да ги преосмислите, а може също така да решите да се докажете, да преодолеете конкуренция и т.н.

Повечето от вас ще има на кого да разчитат, около вас ще има личност, която ще ви подкрепя, ще можете делегирате отговорности, когато се налага тя ще ви дърпа напред и нагоре, образно казано.

Ваши близки и любими хора ще имат нужда все повече от вашето внимание, това може и да е ваш партньор или пораснали деца, ако имате такива.

Периодът е подходящ да оздравите и надградите ваши сърдечни връзки. Човекът до вас може да стане малко по-изискващ, особено през втората част на седмицата, но ако вие отговорите на подобни претенции, тогава ще можете да разчитате в значима степен и на отсрещната страна.

Ако сте сами, можете да срещнете подходящ партньор, който ще бъде енергичен, инициативен, лидер по природа. Тази тенденция ще се усили през втората част от седмицата и ще ви съпътства почти до края на ноември.

На 14-ти октомври предстои Новолуние, което е със Слънчево затъмнение. Това новолуние ще обнови и промени вашата професионална реализация, ритъм в ежедневието. През следващите седмици и дори полугодие вашите амбиции ще растат и ще ви пренесат на нови релси на развитие. Някои от вас ще повишат квалификацията си, други ще решат да пътуват, да променят своята среда, трети ще обединят усилия с влиятелни и власт-имащи личности. Засега и след новолунието усещате първи ветрове на промяната, цените високо хора и обстоятелства, които подкрепят честолюбивите ви планове… Не пренебрегвайте вътрешния си глас и интуиция, те ще са верен ориентир за по-далечни перспективи на развитие.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Сако с вълна и каре VERYCHI

Сако с вълна и каре VERYCHI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

ЧАСОВНИК BULOVA 97L172

ЧАСОВНИК BULOVA 97L172 Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Застъпена рокля Emily от еко кожа – Mango

Застъпена рокля Emily от еко кожа – Mango Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Късо сако от туид Happiness İstanbul

Късо сако от туид Happiness İstanbul Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Модата е като яденето, не трябва да се придържате към едно и също меню.

Ако сте пропуснали
Най-четени