СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 09.10.2023 – 15.10.2023

x


Още от началото на седмицата вашата покровителка Венера ще премине в зодиакалния знак Дева.

От този сектор вашата практичност ще расте, вие че сте ще действате и реагирате хладно,  целесъобразно и по оптимално добър начин, така че да реализирате желанията си на практика.

Може да ви се налага да се доказвате в колектив над обичайното пред вид авторитети или пък да ви се струва,  че определени личности не проявяват достатъчно разбиране към вас, а вие трябва да се мобилизирате, за да отговорите на техните очаквания. Въпрос на избор е  каква стратегия ще изберете, може да решите да се дистанцирате от определени личности,  защото виждате, че те са препятствие пред вас, може да редуцирате дори приятелства или да ги преосмислите, а може също така да решите да се докажете, да преодолеете конкуренция и т.н.

Повечето от вас ще има на кого да разчитат, около вас ще има личност, която ще ви подкрепя, ще можете делегирате отговорности, когато се налага тя ще ви дърпа напред и нагоре, образно казано.

Ваши близки и любими хора ще имат нужда все повече от вашето внимание, това може и да е ваш партньор или пораснали деца, ако имате такива.

Периодът е подходящ да оздравите и надградите ваши сърдечни връзки. Човекът до вас може да стане малко по-изискващ, особено през втората част на седмицата, но ако вие отговорите на подобни претенции, тогава ще можете да разчитате в значима степен и на отсрещната страна.

Ако сте сами, можете да срещнете подходящ партньор, който ще бъде енергичен, инициативен, лидер по природа. Тази тенденция ще се усили през втората част от седмицата и ще ви съпътства почти до края на ноември.

На 14-ти октомври предстои Новолуние, което е със Слънчево затъмнение. Това новолуние ще обнови и промени вашата професионална реализация, ритъм в ежедневието. През следващите седмици и дори полугодие вашите амбиции ще растат и ще ви пренесат на нови релси на развитие. Някои от вас ще повишат квалификацията си, други ще решат да пътуват, да променят своята среда, трети ще обединят усилия с влиятелни и власт-имащи личности. Засега и след новолунието усещате първи ветрове на промяната, цените високо хора и обстоятелства, които подкрепят честолюбивите ви планове… Не пренебрегвайте вътрешния си глас и интуиция, те ще са верен ориентир за по-далечни перспективи на развитие.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Малката черна рокля и нейните интерпретации.

Ако сте пропуснали
Най-четени