СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 11.04.2022 – 17.04.2022

x


Още от началото на седмицата Меркурий, вашият покровител, ще премине в зодиакалния знак Телец, това означава, че вие ще промените нещо генерално в собствения си подход,  начин, по който постигате целите си.

Повечето от вас ще бъдат силно концентрирани върху чисто практични цели, за да ги постигнете ще се  осланяте повече на стратегии, ще се стремите да действате съобразно по-далечни перспективи на развитие или пък задачите, които си поставяте, ще изискват повече време, за да се осъществят на практика.

Все по-малко ще афиширате всичките си намерения и така е правилно, защото „щастието обича тишината“.

През втората част от седмицата ще се представяте в оптимална позитивна светлина, ще можете да разчитате на доза късмет или пък ще получите вид подкрепа, варианти за развитие, ако се нуждаете от такива, може да сте на път да сбъднете тайно или сакровено желание.

На този фон повечето от вас стабилизират обществените си позиции, защото демострират висока квалификация, разчитат на влиятелни или власт-имащи личности. Въпреки всичко, в обкръжението ви ще има и хора, които не са чак толкова доброжелателни и могат да ви дестабилизират в чисто финансов аспект.

Пазете се от конфликти на интереси, ако това е невъзможно, тогава се опитайте да отстраните от пътя си личности, за които е видно, че могат да ви нанесат материални щети  и не само. Бъдете изрядни във финансови документи, бъдете внимателни при взаимодействието с финансови институции…

В любовта – повечето от вас получават подкрепа от страна на любими хора, въпреки че собствените ви чувства може да са охладнели или поне се филтрират от разума, от съвсем  реалистични или практични оценки.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Червени кожени сандали от ALEXANDER MCQUEEN

Червени кожени сандали от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Блуза от ZIMMERMANN

Блуза от ZIMMERMANN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля от OSCAR DE LA RENTA

Рокля от OSCAR DE LA RENTA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от MUGLER

Дънки от MUGLER Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Семпло, нежно, мадежко.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ