СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Рак 11.04.2022 – 17.04.2022

x


През тази седмица вие ще имате възможност да стабилизирате или подобрите доходите си,  защото извоювате професионални успехи, утвърждавате успеха си на работното място или пък се изкачвате по йерархичната стълбичка, получавате подкрепа от страна на хора, институции, които могат да допринесат и за собствения ви просперитет. Всичко това се случва на фона на ескалираща конкуренция, повишени изисквания спрямо вас самите.

Вие може да отговорите на тези очаквания, може да отстраните от пътя си евентуални недоброжелатели, ако това е невъзможно, тогава може да промените средата си на съществуване и да потърсите друго и по-подходящо място, което е свързано с по-малко напрежение, противопоставяне на интереси и т.н.

Все пак е въпрос на избор как ще реагирате, какво искате и т.н. В обкръжението ви се появяват хора, които ви дават интересни идеи, възможности и т.н.

Общуването с лица, които са стоящи далеч от вас, които са извън традиционното  обкръжение, ще са проводник на възможности, вид удовлетворение, чувство на щастие и т.н.

Нараства вероятността вие да разширите вашето влияние и чрез увеличаване на популярността ви, допълнителна подкрепа, нови личности, които нахлуват в живота ви.

Вашата социална активност ще расте и така е правилно, защото ще се превръща в повод за допълнителни варианти на развитие, ако се нуждаете от такива, своеобразни аварийни изходи или повод да се разтоварите в приятна компания.

Партньорските отношения на този етап могат да се тестват за здравина, евентуални пътувания, обсъждане на по-далечни перспективи на развитие –  могат да снижат евентуално напрежение, да хармонизират връзката ви…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Миди пола от DOLCE & GABBANA

Миди пола от DOLCE & GABBANA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Асиметрична рокля от GAUGE81

Асиметрична рокля от GAUGE81 Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси панталони от ZIMMERMANN

Къси панталони от ZIMMERMANN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини рокля от ZIMMERMANN

Мини рокля от ZIMMERMANN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Роклята на цветя е най-добрата приятелка на приятелките.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ