СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 11.05.2020 – 17.05.2020

x


В обективно сложна среда на съществуване, вие все пак можете да извлечете ползи и да превъртите множество предизвикателства в полза. На първо време това може да се случи като разчитате на придобит вече авторитет и някои инерционни сили, които ви подкрепят, на второ ниво – използвате тайни, обходни пътища към целите си, не афиширате всичките си намерения, откривате скрити или паралелни източници за печалба… За целта мнозина се договорят или получават вид одобрение и опека от страна на влиятелни личности, в друг случай взаимодействието с финансови институции, фондации и социално значими организации, може и хора извън близкото обкръжение се оказват доста благотворни.

Действайте, изградете си стратегия и на първо време като оцените кой може да се превърне във ваш закрилник, с кого ще обедините усилия.

На този фон вашият покровител Меркурий ще навлезе във вашия зодиакален знак на 12 май и ще усили в пъти вашата социална активност, вие често ще се оказвате в център от внимание или дебати. Но паралелно с това ще расте и напрежението, конкуренцията, изискванията и очакванията към вас. Сега е време да се докажете, вие едва ли ще можете да си позволите отпускане до края на юни, но завоювани резултати после ще продължат да се развиват и през следващите месеци.

В друг случай – силен натиск за промяна на поетия път ще бъде дълготраен или окончателен.

На този етап вие сте склонни да се връщате назад, да преосмисляте стратегии, които ви разминават с очаквания и мечти, а в по-неприятна форма – действат негативно на репутацията ви. Вземете мерки отначало, за да не позволите да ви забъркат във водовъртеж от недоразумения, от който ще се измъкнете през август.

Внимавайте с обещанията – намеренията често ще остават по-добри от реалното изпълнение, преценете добре силите си, защото такова разминаване ще има по-широки последици, отколкото предполагате може би.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Къси панталони от BALENCIAGA

Къси панталони от BALENCIAGA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Сако от BALMAIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от SAINT LAURENT

Дамска чанта от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла рокля от MATICEVSKI

Бяла рокля от MATICEVSKI Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Здравей понеделник, да поиграем на стил?!?

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ