СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 11.05.2020 – 17.05.2020

x


Слънцето все още е във вашия зодиакален знак и вие трябва да се възползвате по оптимален начин от шансовете, които ви дава това астрологично обстоятелство. На този етап то ви насочва към възможността да разширите хоризонтите си на развитие като се доберете до опека от страна на влиятелни личности, включително такива, които са извън близкото ви обкръжение, които ще се превръщат в мост към собствените ви успехи и благополучие.

По един естествен начин амбициите ви растат, а вие гледате в по-далечна перспектива на развитие и точно сега продължавате да правите съответни стъпки в избрана от вас посока, бъдете по-инициативни, за да извоювате положителни резултати, на които ще разчитате после месеци наред.

Демонстрацията на висока квалификация, повишението на знания също ще ви бъдат особено полезни, както и смяната на средата, ако условията на съществуване го позволяват.

На този фон от втората част на периода все повече ще ви се налага да се доказвате пред колектива, в който сте. Причините могат да бъдат различни, например нараснала е конкуренцията или пък изискванията към вас. Каквото и да е, до края на юни вие ще трябва да се борите за интересите си и да не позволявате те да бъдат подменени от страна на агресивни личности или в по-неприятна форма – недоброжелатели.

Ако има хора, които могат да ви нанесат щети – финансови или пък морални, ще можете да ги идентифицирате, особено през втората част на седмицата, така че да вземете мерки и да ги отстраните от пътя си.

На 13 май Венера става ретроградна, все по-важна тема ще става финансовата ви стабилност, а вие може да се връщате към миналото, за да поправяте евентуални грешки и пропуски, така че да спрете някои течове. В оптимален вариант – конструктивната ви позиция ще ви върне нещо изгубено. Все пак е полезно да се пазите от измами, да сте по-внимателни при попълване на финансови документи.

Повишени разходи са повече от вероятни, но нека те бъдат полезна инвестиция, помислете как и в какво…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Малка кожена чанта от CHLOÉ

Малка кожена чанта от CHLOÉ Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бели боти от MONCLER

Бели боти от MONCLER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Черно поло с копчета от BALMAIN

Черно поло с копчета от BALMAIN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Предвестници на пролетта.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ