СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 11.12.2023 – 17.12.2023

x


На 13-ти декември предстои новолуние, което може да обнови вашите партньорски отношения и важни за вас връзки, но този процес в повечето случаи ще е свързан с изчистване на евентуални недоразумения от миналото, така че връзките ви да бъдат по-здрави, а зад гърба ви да се оставят различия, които имат деструктивно отражение.

Все пак по различни начини и поводи разбирате какво укрепва връзката между вас и партньора ви, кои са различията и доколко са перспективни тези отношения…

Ако различията са преодолими, сега вие ще ги надскочите, вероятно ще си създадете и някакви общи и по-далечни планове, за които ще мечтаете и ще обсъждате.

Ако прецените, че отсрещната страна ви действа деструктивно, тогава ще вземете мерки,  ще направите съответен анализ и със съответните последици.

Към настоящия момент вашия социален статус и вид стабилност на различни нива е като скачени съдове за подкрепа и одобрение от страна на важни за вас хора. Отсрещната страна може да ви извиси до небесата, образно казано, но може и да ви подведе, „подхлъзне“,  дори срине, да определи вашите бъдещи перспективен развитие.

От тази гледна точка е много важно към настоящия момент да избирате внимателно кого допускате до себе си, това ще има широко отражение и може да използвате новолунието,  като поставите едно голямо ново начало, което ще даде съответни резултати.

На работното си място се радвате на подкрепа и одобрение, експеримент може да прерасне в нещо повече с ваш колега, ако желаете или сте сами.

Към вас може да се възвърне минало възможност, която ви действа обогатяващо, това може и да е предложение, шанс, който отново застава на пътя ви.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Свежи цветове за добро настроение.

Ако сте пропуснали
Най-четени