СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 12.03.2018 – 18.03.2018

x


Ежедневието ви е доста динамично, натоварено с ангажименти над средното ниво, същевременно вие все още сте в период, който е определящ за вашия социален статус, съответно – кариерно развитие или брачни отношения.

Можете да разчитате на собствения си ентусиазъм, инициативност, натрупани знания и опит. Но няма да е лесно да се доберете до онова, което желаете. Може да имате усещането, че околните – приятели, колеги, близки, изпитват вашето търпение. В този процес вие може да се почувствате предизвикани да действате по-крайно, понякога отбранително или нападателно. Каквото и да е, важно е да се спомене, че успехите ви изискват да намерите компромис, така че да не бъдете дестабилизирани. Ако това все пак е невъзможно, тогава може да се наложи да смените средата си или дори бъдещи намерения и то за дълго.

Все пак успявате да се доберете до помощ от страна на влиятелни личности, стига да искате и благодарение на личните ви качества. Действайте, бъдете инициативни, но и гъвкави, дипломатични, така че да си спестите някои усложнения… В края на седмицата предстои Новолуние, което ви дава втора възможност да насочвате събитията в една по-положителна за вас посока и то във връзка с всичко гореспоменато. Успехите, които постигнете ще повлияят пряко на материалното ви състояние, то е на път да се трансформира и зависи пряко от хората около вас…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кецове от Gucci

Кецове от Gucci Може да купите от тук 

Препоръки от седмицата

Oversized тренчкот от PUSHBUTTON

Oversized тренчкот от PUSHBUTTON Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къса рокля от тюл от RIME ARODAKY

  Къса рокля от тюл от RIME ARODAKY Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси панталони от деним

Къси панталони от деним Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Усмивка дори и в по-хладните дни!

Ако сте пропуснали
Най-четени