СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 12.03.2018 – 18.03.2018

x


Вашето влияние над околните е значимо – не ви липсва компания или хора, на които да разчитате при нужда. Същевременно, вие сте склонни да преосмислите своите чувства, особено в по-далечна перспектива на развитие. В друг вариант – може да прикривате истинските си намерения, да започнете скрита авантюра, особено, ако статуквото не ви удовлетворява.

Водещо правило е, че имате избор и под влияние на съответните преоценки – през тази седмица действително може да настъпи своеобразен обрат във вашите отношения с важни за вас хора. Някои от вас са настроени доста отбранително, понякога агресивно или пък безкомпромисно, когато става въпрос за интереси, че и да съхраните онова, на което държите. В този процес силно въздействие ви оказват натрупани събития, анализи на миналото. Ако има недоразумения, то вероятно е дошло време да не ги обикаляте повече, да ги разясните.

Седмицата е като своеобразен тест за здравина и устойчивост на вашите взаимоотношения… В края на периода е новолунието, което ще ви даде втора възможност да осъществите свои планове отнасящи се до бъдещето и общественото ви положение, набележете всички силни и слаби страни, пазете се от прибързаност в реакциите…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кецове от Gucci

Кецове от Gucci Може да купите от тук 

Препоръки от седмицата

Oversized тренчкот от PUSHBUTTON

Oversized тренчкот от PUSHBUTTON Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къса рокля от тюл от RIME ARODAKY

  Къса рокля от тюл от RIME ARODAKY Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси панталони от деним

Къси панталони от деним Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Усмивка дори и в по-хладните дни!

Ако сте пропуснали
Най-четени