СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 12.11.2018 – 18.11.2018

x


Вие навлизате в период, който е ключов за социалния ви статус – кариерно развитие, понякога брачни отношения. Обновяват се или се проверяват позиции, които сте завоювали преди около две години и половина или тогава са се задали водещи тенденции.

Сега е моментът да ги отстоите и дори надградите като разчитате на собствената си инициативност, изобретателен подход, гъвкав, креативен – почти във всяка една ситуация. Почти до края на декември онова, което зададете като перспектива на развитие – пак така трайно ще се запечата, а после ще се развива по инерция. За да сте максимално успешни още сега в началото, когато най-лесно се влияе – следва да насочвате, като отстраните връзки, които са ненадеждни, подвеждащи или явно влияят по-скоро негативно върху вас, отколкото обратното. Препоръчително е да не се предоверявате, да се пазите от интриги и измами… Същевременно вашата популярност може да нарасне, съответно можете да замените едни връзки с други или ще се появят нови възможности пред вас, във вашите отношения, които ще ви действат обогатяващо и в по-широк смисъл. Но на този етап не бързайте, вашето отношение ще е силно неустойчиво към близкото ви обкръжение и не без причина, а защото околните се държат непоследователно, дори изненадващо.

За сега е важно да се ориентирате на кого и в каква степен можете да разчитате, защото важни за живота ви личности ще се превръщат в крайъгълен камък за големи успехи или точно обратното, зависи на кого ще сте се доверили…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Поиграйте със слънчевите лъчи и нюанси…

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ