СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 12.11.2018 – 18.11.2018

x


Вашето ежедневие продължава да е доста напрегнато, понякога с непредвидени или допълнителни ангажименти, които ви извеждат извън обичайния ритъм. Тенденцията засяга родените през първи деканат приоритетно, но и всички останали в различна степен.

Сега можете в по-ясни краски да набележите силните и слабите звена, които могат да ви дестабилизират на работното място и не само, дори да имат негативен ефект върху вашето здраве. Не са изключени изненади, обрати, но в този процес и особено през втората част на периода вие успявате да се ориентирате, да „вземете нещата в свои ръце“, все по-силно и целенасочено, решително ще можете да влияете на горе-посочените тенденции, перманентни, поетапни и добри резултати ще получавате до началото на декември.

В този процес ще се налага все по-решително да отстоявате своите интереси, за да не бъдат те подменени от близкото ви обкръжение – колеги, хора, с които взаимодействате на работното си място и не само. Не се предоверявайте, пазете се от подвеждане, дори интриги, които могат да рефлектират и върху финансовото ви състояние. Конкуренцията около вас се усилва, при това може да не е твърде лоялна, имайте го предвид, за да стопирате вид нечестност още в началото, когато винаги по-лесно се влияе. В друг вариант – ескалират приоритети, които са свързани с взаимодействие с финансови институции – банки, данъчни, застрахователи, ако ви интересуват наследствени въпроси, то те също ще станат актуални или трябва да сте нащрек, внимавайте, проверявайте всички документи. Не правете прекалено големи компромиси, разходи, които не са добре обмислени и после може да се тълкуват пак така като загуби…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Черното е новото…черно. Завинаги!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ