СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 13.05.2019 – 19.05.2019

x


През първата част на седмицата вашата инициативност, енергичност са повод да привличате внимание, печелите симпатии и одобрение, може да заемете по-престижни позиции в колектив или да се радвате на помощта, добронамереността на персони от близкото ви обкръжение. Същевременно това е оптимално подходящо време да защитавате интересите си и да преговаряте за тях. Ако сте сами, можете да срещнете любовта или едно приятелство да прерасне в нещо повече.

Звездите ви дават шанс да преобразите онова, което имате като се възползвате от тайна опека, алтернативи на развитие, някакви обстоятелства, които са натрупани в миналото или са зад гърба ви, дори извън контрола ви, сега могат да започнат да работят във ваша полза, да ви подействат поощряващо, все едно сте открили авариен изхода, ако се нуждаете от такъв или пък прага на житейски кръстопът избирате оптимално правилна за вас посока.

През втората част на периода ще защитавате все по-яростно интересите си, ако една врата е затворена, ще откривате друга, през която да преминете и да спечелите нещо чисто финансово или морално.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Сникърси от STELLA MCCARTNEY

Сникърси от STELLA MCCARTNEY

Препоръки от седмицата

Суичер от ISABEL MARANT

Суичер от ISABEL MARANT

Препоръки от седмицата

Къс панталон от CHLOÉ

Къс панталон от CHLOÉ

Препоръки от седмицата

Дънки до глезена от KHAITE

Дънки до глезена от KHAITE

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Юни съвсем не е щедър на слънце, но ние приемаме това, като възможност да носим любимите си ризи с дълъг ръкав… още малко!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ