СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 13.05.2019 – 19.05.2019

x


Вид стабилизация, повишение или удовлетворение можете да получите като проявявате по-голяма инициативност, общувате с хора извън близкото ви обкръжение, включително влиятелни, власт-имащи персони, пътувате, справяте се с уреждането на важни документи, само-рекламирате се и се концентрирате в по-далечни перспективи на развитие, припомням, че Луната е нарастваща, Слънцето е във вашия зодиакален знак и вие сега градите енергийна програма за цялата предстояща година. Действайте и ще материализирате мечтите си.

До 15 май Венера е в Овен, пали във вас силни страсти и желания, но само една малка част от тях са видни. Все пак през първата част на седмицата получавате шанс да сбъднете някакво ваше тайно желание, то може да е свързано с човек, обект на вашето внимание или пък чисто финансови потоци, например да промените източника си на доходи, да откриете покровител, алтернативи за печалба, които компенсират някои повишени разходи.

От 16 май Венера ще транзитира през вашия зодиакален знак, постепенно ще усетите благотворното й въздействие като мнозина може да променят нещо в линията си на поведение, външен вид, може да изненадвате околните, в повечето случаи приятно или по начин, който е по-благоприятен за вас. С по-голяма лекота ще се разделяте с онова, което считате за изживяло своето време, същевременно спонтанно и бързо можете да привлечете късмет, символизиран от Венера.

Възможно е да се усили конкуренцията, но и вие ще ставате социално все по-активни, ще използвате думите като оръжие и яростно ще защитавате тезата си…

През последните дни е Пълнолунието, което осветява вашите партньорски отношения, анализирайте случващото се, за да отстраните евентуални слаби звена и преумножите позитивите…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Къса рокля с колан от GIVENCHY

Къса рокля с колан от GIVENCHY Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Блейзер от Max Mara

Блейзер от Max Mara Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожена чанта от LOEWE

Кожена чанта от LOEWE Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожени сандали от BOTTEGA VENETA

Кожени сандали от BOTTEGA VENETA Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Най-ценното качество, което може да притежаваме, е собствено чувство за стил!

Ако сте пропуснали
Най-четени