СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Рак 13.05.2019 – 19.05.2019

x


Вие сте в прекрасен период да укрепите позициите си в колектив  или да заемете нови и по-престижни следствие на подкрепа, която получавате от страна на влиятелни или власт-имащи личности, може и партньори, лични или делови. Каквото и да е, това е оптимално време да сте социално по-активни, да демонстрирате вашите качества и умения пред групи от хора, така ще си гарантирате успехи, които ще се градят на по-добри обществени позиции, поради по-широката подкрепа, която получавате, по-високи позиции, до които се добирате или евентуална смяна на средата, действаща ви по подобен начин.

През първата част на седмицата вие може да въздействате на вашата репутация, социален статус като разчитате приоритетно на завоювани вече успехи и натрупан опит, като се възползвате от тайна или неочаквана подкрепа, реализирате подобно желание, алтернативи на развитие и т.н. По различни поводи през тази седмица предстоят промени, които могат да ви пренесат на нови релси на развитие. Възможно е да се окаже, че едни възможности вече са изчерпани и трябва да бъдат обновени, надградени, за да продължи развитието ви.

Тази тенденция ще бъде свързана с постепенна промяна в линията ви на поведение, вие ще ставате все по-инициативни, а това ще се превръща в повод сами да направлявате хода на събитията, а вашите действия ще се закодират трайно и ще определят вектора ви на развитие и през следващите месеци. В близкото ви обкръжение се появяват хора, които ви изненадват, в повечето случаи приятно, с които можете да си взаимодействате и да си бъдете взаимно полезни… Вашата самоувереност, тонус и енергия  постепенно ще растат, препоръчително е да си набележите по дългосрочни цели, които да постигнете, ще имате такава възможност…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Къса рокля с колан от GIVENCHY

Къса рокля с колан от GIVENCHY Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Блейзер от Max Mara

Блейзер от Max Mara Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожена чанта от LOEWE

Кожена чанта от LOEWE Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожени сандали от BOTTEGA VENETA

Кожени сандали от BOTTEGA VENETA Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Най-ценното качество, което може да притежаваме, е собствено чувство за стил!

Ако сте пропуснали
Най-четени