СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 13.09.2021 – 19.09.2021

x


Вие все още се намирате в период, през който можете да извършите базисни преобразувания, които да се отразят на всички нива от вашия живот.

Но най-много можете да влияете на вашата среда на съществуване, така че сега е оптимално подходящо време вие да хармонизирате отношенията си у дома или с близки хора, може да се справите с битови и имотни казуси, или такива, които касаят  местоживеенето, дори наследствени въпроси… Ако това ви интересува – през тази седмица  ще можете да въздействате и да канализирате тази мощна енергия в оптимално позитивно за вас посока.

Същевременно ескалират равносметки, все едно сте на житейски кръстопът, защото по-ясно виждате от обикновено кои от вашите мечти са осъществими, може да набележите евентуални слаби звена, също ако посоката е грешна, тогава може да решите да направите рязък завой в бъдещото си развитие.

На този фон вашата креативност и изобретателност перманентно ще се усилват, както и волята да направите нужните преобразования… Ежедневието ви ще става все по-напрегнато, растат ангажиментите, може би и изискванията към вас, не е изключено да се наложи да демонстрирате нови качества, да проявите повече гъвкавост, да увеличите вашите знания, някои от вас могат да предприемат принудителни командировки, вид премествания и т.н.

Каквото и да е, вие ще можете да превъртите тези предизвикателства във ваша полза, като си изградите стратегия към настоящия момент и по гореописания начин, проявите повече търпение, защото от следващата седмица всичко ще може да се канализира в една по-стабилна и подходяща за вас посока.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Черен клин от SAINT LAURENT

Черен клин от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от CASTAÑER

Еспадрили от CASTAÑER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла миди пола от VALENTINO

Бяла миди пола от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси дънки от DOLCE & GABBANA

Къси дънки от DOLCE & GABBANA Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Август, понеделник….офис…

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ