СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 13.09.2021 – 19.09.2021

x


През тази седмица вие все още сте в силен период, през който можете да разширите  вашето влияние, да сбъднете ваше съкровено желание. Може да демонстрирате вашия потенциал и вашите качества ще бъдат забелязани и оценени по достойнство, ще ви дадат шанс да постигнете успехи, на които ще разчитате дълъг период от време.

Демонстрацията на висока квалификация, общуването с хора извън близкото или традиционното ви обкръжение, евентуални пътувания, ще се превръщат в проводник на множество успехи.

Добре се справяте със спорни или дори юридически казуси, ако това ви интересува.

Вашата покровителка Венера вече транзитира в зодиакалния знак Скорпион, така че в душата ви ще ескалират силни чувства и страсти, ще възникне подчертано желание или необходимост да се доказвате повече при другите, това могат да бъдат влиятелни личности, които имат отражение върху общественото ви положение и кариерно развитие, но могат да бъдат и хора, които са близки до сърцето ви, това може да бъде и вашия партньор.

Вашите взаимоотношения започват да се променят, а в такива периоди се изисква вие да проявявате повишена адаптивност, така че тези преобразувания да се канализират в предпочитана от вас посока, а не обратното.

Повечето от вас ще реагират точно така и съответно ще променят важни за тях връзки. В повечето случаи ще се радвате на добронамереност и разбиране от отсрещната страна, но ако има слабости между вас и определени личности, то те ще бъдат по-видни от обикновено и както казах вече, в такива моменти най-силно се влияе, възползвайте се…

Ежедневието ви става все по-натоварено от ангажименти, но и по-продуктивно.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Голи рамене в горещ ден.

Ако сте пропуснали
Най-четени