СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 14.06.2021 – 20.06.2021

x


Слънцето за последно ще транзитира през вашия зодиакален знак през тази седмица, Меркурий все още е ретрограден, но ще се обърне в директен на 22-ри юни. Използвайте настоящия период, така че да направите равносметки, като анализирате миналото, ако се налага действайте различно, за да получите различен и по-добър резултат от този, който е влияел на репутацията ви, общественото ви положение, ключови въпроси отнасящи се до социален статус, съответно кариерно развитие или брачни отношения.

Докато е Ретрограден Меркурий и следствие на вашите преоценки, промяна в поведението, а понякога и своеобразен завой в бъдещото ви развитие – вие ще постигнете резултати, които после ще се превърнат в материализирани мечти, ще можете да постигнете още по-добри позиции, да се изкачите по йерархичната стълбичка, ако условията на труд го позволяват или поне да се откъснете от зависимости, които ви дестабилизират.

Така или иначе, случващото се сега е като право на втори опит, който се отразява на цялостния ви живот, така че е много важно каква посока ще изберете, това ще ви влияе през цялата една година или до декември като минимум. Но сега се избира посоката…

Ако тя не е вярна, тогава ще навреди на имиджа ви, ще ви раздели с илюзии, ако преценките не се придържат към истината или се поддадете на вид манипулация, невярни представи и т.н.

През тази седмица имате възможност да подействате позитивно на материалното си състояние, понякога това ще се случва изненадващо, следствие на помощ, допълнителен вариант, в други случаи – усилията ви ще дадат резултати и ще ви подействат обогатяващо. Социалната активност ще расте, вероятно все повече ще влизате в словесни двубои, за да защитавате интересите си, налагате мнението си и т.н.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Поиграйте със слънчевите лъчи и нюанси…

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ