СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 14.06.2021 – 20.06.2021

x


Слънцето за последно ще транзитира през вашия зодиакален знак през тази седмица, Меркурий все още е ретрограден, но ще се обърне в директен на 22-ри юни. Използвайте настоящия период, така че да направите равносметки, като анализирате миналото, ако се налага действайте различно, за да получите различен и по-добър резултат от този, който е влияел на репутацията ви, общественото ви положение, ключови въпроси отнасящи се до социален статус, съответно кариерно развитие или брачни отношения.

Докато е Ретрограден Меркурий и следствие на вашите преоценки, промяна в поведението, а понякога и своеобразен завой в бъдещото ви развитие – вие ще постигнете резултати, които после ще се превърнат в материализирани мечти, ще можете да постигнете още по-добри позиции, да се изкачите по йерархичната стълбичка, ако условията на труд го позволяват или поне да се откъснете от зависимости, които ви дестабилизират.

Така или иначе, случващото се сега е като право на втори опит, който се отразява на цялостния ви живот, така че е много важно каква посока ще изберете, това ще ви влияе през цялата една година или до декември като минимум. Но сега се избира посоката…

Ако тя не е вярна, тогава ще навреди на имиджа ви, ще ви раздели с илюзии, ако преценките не се придържат към истината или се поддадете на вид манипулация, невярни представи и т.н.

През тази седмица имате възможност да подействате позитивно на материалното си състояние, понякога това ще се случва изненадващо, следствие на помощ, допълнителен вариант, в други случаи – усилията ви ще дадат резултати и ще ви подействат обогатяващо. Социалната активност ще расте, вероятно все повече ще влизате в словесни двубои, за да защитавате интересите си, налагате мнението си и т.н.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Асиметрична риза от ленена смес в розов цвят NIKOLOVA

Асиметрична риза от ленена смес в розов цвят NIKOLOVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Провансалски нотки в събота.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ