СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Рак 14.06.2021 – 20.06.2021

x


През тази седмица се радвате на доста внимание от страна на околните, Венера продължава да ви закриля, така че привличате с по-голяма лекота всичко, което извира като желание от вашето сърце.

Дори и да съществуват някакви предизвикателства пред вас, Венера ще ви помага да ги минимизирате, избегнете и т.н. На този фон, повечето от вас имат нужда да намалят темпото, да се отдадат на почивка или да обърнат внимание и на лични приоритети, понякога въпроси, които са останали в миналото, но без решение.

На този етап, голяма част от тенденциите се движат повече по инерция, хубаво е да я следвате и в този процес да не пропускате шансове, но и да се освобождавате с по-голяма решителност от онова, което разбирате по различни начини и поводи, че е изживяло своето време.

Бъдете внимателни, ако ви се налага да пътувате или да попълвате международни документи, юридически или пък дългосрочни договори, ако е възможно, отложете на този етап.

Повечето от вас са на крачка да прелистят нова страница, но нищо ново не нахлува върху нещо старо и безперспективно, така че преценете с какво да се разделите, за да освободите място за нещо ново и по-прогресивно, ще имате достатъчно подсказки в тази посока.

Все повече ще полагате усилия, за да стабилизирате финансовото си състояние или се справяте с чисто материални приоритети, подходящо е да си изградите дългосрочна стратегия, още сега и в началото, усилията ви няма да останат без последици  и съответни резултати, ако не веднага, то през юли.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Асиметрична риза от ленена смес в розов цвят NIKOLOVA

Асиметрична риза от ленена смес в розов цвят NIKOLOVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Провансалски нотки в събота.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ