СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Рак 14.06.2021 – 20.06.2021

x


През тази седмица се радвате на доста внимание от страна на околните, Венера продължава да ви закриля, така че привличате с по-голяма лекота всичко, което извира като желание от вашето сърце.

Дори и да съществуват някакви предизвикателства пред вас, Венера ще ви помага да ги минимизирате, избегнете и т.н. На този фон, повечето от вас имат нужда да намалят темпото, да се отдадат на почивка или да обърнат внимание и на лични приоритети, понякога въпроси, които са останали в миналото, но без решение.

На този етап, голяма част от тенденциите се движат повече по инерция, хубаво е да я следвате и в този процес да не пропускате шансове, но и да се освобождавате с по-голяма решителност от онова, което разбирате по различни начини и поводи, че е изживяло своето време.

Бъдете внимателни, ако ви се налага да пътувате или да попълвате международни документи, юридически или пък дългосрочни договори, ако е възможно, отложете на този етап.

Повечето от вас са на крачка да прелистят нова страница, но нищо ново не нахлува върху нещо старо и безперспективно, така че преценете с какво да се разделите, за да освободите място за нещо ново и по-прогресивно, ще имате достатъчно подсказки в тази посока.

Все повече ще полагате усилия, за да стабилизирате финансовото си състояние или се справяте с чисто материални приоритети, подходящо е да си изградите дългосрочна стратегия, още сега и в началото, усилията ви няма да останат без последици  и съответни резултати, ако не веднага, то през юли.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Червени кожени сандали от ALEXANDER MCQUEEN

Червени кожени сандали от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Блуза от ZIMMERMANN

Блуза от ZIMMERMANN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля от OSCAR DE LA RENTA

Рокля от OSCAR DE LA RENTA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от MUGLER

Дънки от MUGLER Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

По роклите ще ни познаете.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ