СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 14.06.2021 – 20.06.2021

x


Все още водеща тема за вас е финансовото ви състояние, точно през тази седмица и до края на периода, вие можете или трябва да направите стъпки, които да ви разграничат от негативни влияния, които точат ресурсите ви, дестабилизират ви в чисто материален аспект.

Изградете си стратегия в това направление, нека то да бъде по-дългосрочно, защото случващото се сега показва пак така тенденции, под чиито въздействия може да сте и през следващите месеци.

В оптимален случай, харчите повече, защото инвестирате в себе си или в своето бъдеще, но все пак е полезно или препоръчително да се пазите от некоректни въздействия, подвеждане, харчове, които после може да се окажат за  нецелесъобразни.

Това, което ще ви радва през тази седмица е, че получавате широка подкрепа от близкото си обкръжение, думите ви имат подчертана чуваемост, така че ако искате, ще ви се даде, в известен смисъл вашите идеи, креативен и оригинален подход, вид прозорливост, ще се превръщат в проводник на внезапно и бързо осъществяване на вашите идеи, които срещат одобрение, подкрепа и т.н.

Хубави новини, ползотворни преговори. Друга водеща тема, която се оформя, това е необходимостта да хармонизирате най-близката си среда на съществуване, да се справите с битови или имотни казуси, въпроси свързани с местоживеене и т.н. Засега получавате първи сигнали в тази посока, в началото винаги по-лесно се влияе, действайте и насочвайте!

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Асиметричен блейзър от ALEXANDER MCQUEEN

Асиметричен блейзър от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Обувки на висок ток от SAINT LAURENT

Обувки на висок ток от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини пола от ETRO

Мини пола от ETRO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от FRAME

Дънки от FRAME Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Ех, този вечен тренчкот!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ