СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 14.09.2020 – 20.09.2020

x


От 14 септември Юпитер ще транзитира директно във видимото си движение и до края на годината ще преобрази онова, което имате – общо, а крайният резултат ще се определя подчертано от подкрепата, до която можете да се доберете от страна на хора, които влияят на благосъстоянието ви. Успехите, до които се доберете до декември, ще повишат стандарта ви на съществуване, ако не всичко се случва точно така, както очаквате, тогава ще прелистите нова страница, която ще се отрази на всички нива от живота ви – личен и делови аспект. На този етап е подходящо да си изградите стратегия, така че да получите желаното и като отстраните допуснати пропуски от миналото, проследите причинно-следствени връзки на случващото се и т.н.

Вашият покровител Меркурий през тази седмица е в напрегнати аспекти с Плутон и Юпитер, значи, подобно на него вие може да се въвлечете в борба за власт, буквално или в по-широк смисъл, в този процес ще се стремите да се разграничавате от контакти или направо ще ги прекратите, които предизвикват загуби, препятстват пътя ви към щастието, успехите…

Социалната ви активност е много висока, в повечето случаи се радвате на добронамереност, добри новини, но все пак не са изключени и изненади, които ще ви покажат вид задкулисие, обстоятелства, които действат зад гърба ви и могат да ви дестабилизират. Случващото се допълнително ще ви покаже какво трябва да се промени във вашите контакти, начин на общуване или направо среда на съществуване.

На 17 септември предстои Новолуние, което ще допринесе за базисни преобразувания в живота ви. Ще имате шанс да оздравите семейни взаимоотношения, да се справите с битови и имотни казуси…

За малко може да намалите темпото си на развитие или може да предпочитате, да се налага и повече да оставате у дома, като минимум – подчертано да разпределяте внимателно времето си между лични и служебни приоритети.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Есента официално е тук. Да й  се насладим!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ