СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Рак 14.09.2020 – 20.09.2020

x


На 14 септември Юпитер ще обърне своя ход в директен и до края на годината ще преобрази вашите партньорски отношения – лични или делови, ще повлияе на вашата популярност, важни за вас връзки. Вие от доста време установявате, че вашето щастие, шанс за по-големи успехи и просперитет е тясно свързан или като скачени съдове за околните.

С обръщането на Юпитер вие ще трябва да им придадете нова и по-позитивна форма, да ги насочите в една по-подходяща за вас посока. Това вероятно ще се случва на база компромис и усилия, но наградата ще е голяма или дълготрайна. Ако това е невъзможно, тогава ще прелистите нова страница, ще скъсате окончателно определени взаимоотношения, които не кореспондират с визията ви за бъдещо развитие. До декември имате време да влияете и насочвате, а на този етап е подходящо да си изградите стратегия и като стъпвате на натрупан опит, проследяване на причинно-следствени връзки и т.н.

През цялата седмица информационният поток е много усилен, често ще включва разяснителни разговори, преговори. След 17 септември те е са повод да обновите отношенията си,  можете да изчистите недоразумения, също да привлечете на ваша страна влиятелна опека, да сключите дълги договори и т.н.

Появяват се шансове да повишите доходите си, но същевременно са вероятни и внезапни, непредвидени разходи. В оптимален вариант ще са инвестиция в бъдещето ви, в друг вариант – ще набележите в по-ярки краски кой ви дестабилизира и чисто финансово, за да го отстраните от пътя си.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Къси панталони от BALENCIAGA

Къси панталони от BALENCIAGA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Сако от BALMAIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от SAINT LAURENT

Дамска чанта от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла рокля от MATICEVSKI

Бяла рокля от MATICEVSKI Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Когато една чанта не е достатъчна…

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ