СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 14.10.2019 – 20.10.2019

x


Вие сте в много силен период да демонстрирате най-доброто от себе си, да разгърнете творческия си потенциал, така че да сбъднете ваша съкровена мечта, да се сдобиете с популярност, да получите подкрепа от страна на лични или делови партньори.

През октомври вие можете да изградите връзки, които ще се превръщат в мост към бъдещ просперитет и по-добри социални позиции.

Възползвайте се от аспектацията на звездите, ориентирайте се в тази посока – да създавате и укрепвате отношения и ще преуспеете, ще можете да се доберете до личности, които имат благотворен ефект на различни нива от живота ви. Заздравени или стартирани контакти сега ще ви влияят дълго и позитивно…

На този фон вие ще трябва да направите някакъв компромис или да платите цена – буквално или в по-общ смисъл. Това може да бъде инвестиция във ваши собствени проекти, това може и да е бизнес, ако това ви интересува, може да е в любими хора, които имат нужда от вашата подкрепа. Като минимум през настоящия период разбирате на кого и в каква степен можете да разчитате, ако има личности, които ви носят повече щета, то те ще отпаднат от обкръжението ви, но като компенсация ще има други, които ще се превръщат в мост към успехите ви.

През първата част от периода ежедневието е много натоварено, но извън нормалния ритъм, не са изключени изненадващи ангажименти на работното ви място, ако има хора или обстоятелства, които действат зад гърба ви и ви дестабилизират, това ще бъде особено видно, за да вземете мерки.

През втората част от седмицата успявате да превъртите предизвикателствата в полза и дори да спечелите някакви дивиденти, повишаване на доходите, морално удовлетворение и т.н. Все пак през целия период е препоръчително да се стремите да бъдете изрядни при попълване на финансови документи и да не поемате излишни рискове, за да се предпазите от неприятности.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Откраднахме ги от мъжкия гардероб.

Ако сте пропуснали
Най-четени