СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 14.10.2019 – 20.10.2019

x


Ежедневието ви продължава да бъде доста натоварено, не са изключени ангажименти, които са допълнителни изискват мобилизация, за да се преодолее някакво предизвикателство или трудност, но с пряко отражение върху  кариерното ви развитие или имидж като минимум. Имате значими шансове да се справите и дори да превъртите изпитанието в своеобразна полза като се доверете до по-сериозна подкрепа от страна на влиятелни личности на работното ви място.

Ако работите на хонорар, тогава ще имате шанс да повишите доходите си. Ако условията на труд го позволяват – можете да се изкачите по йерархичната стълбичка отново и следствие на одобрение, до което се добирате.

Ако искате промени, които да са по-удовлетворяващи за вас- сега е моментът да въздействате. Така или иначе условията ви на работа се променят по някакъв начин и вие трябва да насочвате, иначе тези трансформации ще ескалират само по външни и не зависещи от вас причини. Друга водеща тема за вас са партньорските отношения, до 17-ти октомври те са изпълнени с доста предизвикателства, изненади, а понякога и обрати, това важи за всички, но подчертано за родените през първи деканат.

Аспектацията на звездите е такава, че изисква някакво обновление, особено, ако в горе описания период е назряло напрежение… В такъв случай е добре да анализирате какви преобразувания да предизвикате, които ще имат стабилизиращ и позитивен ефект…

Всъщност, през втората част от седмицата настъпва постепенно успокоение, вие действително ще заздравите важни за вас връзки, вашата популярност ще расте, ще усещате все по-силно, че има на кого да разчитате.

Можете да зададете своеобразно ново начало във вашите отношения и то ще се оказва дълготрайно, стабилизиращо и позитивно…

Ако сте сами, то едно приятелство може да прерасне в романтична връзка, която да се окаже и надеждна…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Откраднахме ги от мъжкия гардероб.

Ако сте пропуснали
Най-четени