СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 15.02.2021 – 21.02.2021

x


Вашият покровител Меркурий почти е спрял във видимото си движение и ви фокусира силно върху даден въпрос, който сега се решава, все още е в „тестова фаза“, а крайният резултат ще зависи в значима степен от натрупани вече тенденции, но също вие какво искате и в каква посока ще „бутнете“ тенденциите да се развиват и прорастват, това ще определи много и ще се имплантира в репутацията ви, стабилността ви, кариерно развитие, социален статус.

Използвайте този толеранс от време за анализи, а също – да си върнете минал шанс, ще можете, ако действате целенасочено, постараете се да привлечете на ваша страна влиятелна опека, не пренебрегвате сигналите на Съдбата и съответно хора, обстоятелства, които ви подкрепят, вдъхновяват точно в този момент.

Звездите продължават да ви фокусират върху по-далечни перспективи на развитие, вероятно защото се изисква повече време, за да ги реализирате или за да не се изгубите, образно казано, в обективно сложна обстановка, понякога на прага на житейски кръстопът.

Бъдете внимателни с решаването на юридически казуси, ако това ви интересува, евентуални пътувания, общуване с хора извън близкото, традиционно обкръжение. От горе-изброеното може в значима степен да зависи щастието ви в един по-широк смисъл и вие ще го постигнете, стига да сте по-наблюдателни, така че да не ви „спъне“ подводен камък или подробност.

Същевременно, пред мнозина се оформят алтернативи на развитие, скрити до този момент възможности, това могат да бъдат и обходни пътища към целите ви, тайна опека, но все така способна да сбъдне ваша мечта.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Малка кожена чанта от CHLOÉ

Малка кожена чанта от CHLOÉ Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бели боти от MONCLER

Бели боти от MONCLER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Черно поло с копчета от BALMAIN

Черно поло с копчета от BALMAIN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Нова седмица на хоризонта. Нека си пожелаем успех!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ