СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 15.02.2021 – 21.02.2021

x


Обстоятелствата около вас ви подтикват на намалите темпото, за да изберете вярна посока, която касае ключови приоритети, отнясащи се до социалния ви статус, обществено положение, кариерно развитие, репутация, че и брачни отношения. 

В друг случай – това е преходен период, през който се оформя нов път на развитие, дава ви се толеранс от време да наваксате с евентуални пропуски, да набележите най-добри шансове, върху които да акцентирате, да влеете време и енергия, така че да просперирате и през идните седмици, месеци, а може и много по-дълго.

Не пренебрегвайте подкрепа, спонтанни идеи и шансове, които спонтанно изплуват пред вас, може да се окажат „билет“ към благоденствието ви и то за дълго.

Съществува известно напрежение или принуда, да бъдете по-дейни, инициативни, сами да предизвиквате промени, за да не нахлуват те от вън и по независещи от вас причини. Набележете конкретни задачи и в по-далечна перспектива и ще завъртите „колелото на живота си“ в една по-добра и предпочитана за вас посока.

В обкръжението ви съществува личност, която ви подкрепя, вдъхновява, разбира, тя не е от вчера, но вие можете да укрепите тези взаимоотношения по подходящ начин и със съответните позитиви.

В друг случай – това е подходящо време да получите по-широка подкрепа от другите – общо и това ще определи много, ще се отрази на благоденствието ви и т.н.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Асиметричен блейзър от ALEXANDER MCQUEEN

Асиметричен блейзър от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Обувки на висок ток от SAINT LAURENT

Обувки на висок ток от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини пола от ETRO

Мини пола от ETRO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от FRAME

Дънки от FRAME Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Ех, този вечен тренчкот!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ