СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 15.03.2021 – 21.03.2021

x


Ваши усилия в избрано от вас направление ще стават все по-продуктивни и ще водят до реални резултати, които могат да разширят възможностите на развитие пред вас, особено, ако демонстрирате висока квалификация, общувате с хора извън близкото ви обкръжение, влиятелни личности и т.н. Всички усилия, които сте полагали през изминалото полугодие като минимум, Вектор на развитие, който сте задали – сега ще даде оптимални резултати и плодове, на които да се радвате или да имплантирате трайно в социалния си статус.

При всички случаи – дребни действия ще имат широко отражение върху кариерното ви развитие, финансово състояние и сигурност. Сега трябва да се доберете до успехи, на които после ще разчитате до края на годината, а може и по-дълго време. Звездите ви дават шанс да извършите положителни трансформации, които ще се отразят на онова, което имате – общо.

Можете да увеличите благосъстоянието си следствие на подкрепа – финансова или морална от страна на хора и институции, които влияят на доходите ви.

Ако една врата е затворена пред вас, то друга ще се отваря почти спонтанно и като вариант. В любовта – тя е на заден план или чувствата се филтрират от съвсем практични оценки, все пак връзки, които подкрепят вашите амбици, ще станат още по-здрави. Ако желаете да привлечете вниманието и одобрението на някого – това ще се случва с по-голяма лекота.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Блейзер от BALMAIN

Блейзер от BALMAIN Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от VALENTINO

Дамска чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Елек от PETER DO

Елек от PETER DO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Бежовото – една стилна вселена.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ