СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 15.03.2021 – 21.03.2021

x


Венера, вашата покровителка, през цялата седмица е много близко до Слънцето, асоциативно – самите вие ще се радвате на внимание от страна на покровител, влиятелна личност, която ви закриля, а в друг случай – самите вие ще проявявате много голяма социална активност, така ще се превръщате в център от внимание и събития, можете да се превърнете в своеобразен лидер в колектив…

Сега е моментът да извоювате по-престижни обществени позиции, да утвърдите авторитета си в колектив и със съответните позитиви. Голяма част от шансовете в тази посока сами ще застават на пътя ви и вие ще забележите, че с по-голяма лекота получавате подкрепа и одобрение, вашето влияние над околните расте.

Хубаво е да се възползвате максимално от тази опека на звездите, така че да разширите вашето влияние, защото това ще увеличи и шансовете ви за просперитет. Вие ще имате възможност да излезете извън границите на познатото, да разчупите статуквото и да очертаете по-позитивни перспективи на развитие чрез връзки, които създавате или укрепвате. Общуването с хора извън близкото ви обкръжение, буквално и в по-общ смисъл пак така ще ви носи позитиви. Добре се развиват въпроси свързани с любовта, а ако сте сами – може едно приятелство да прерасне в нещо повече.

Друга водеща тема е финансовото ви състояние – тенденциите в тази сфера от живота ви набират скорост и усилия в посока да увеличите печалбите си или да спечелите нещо ценно за вас – перманентно ще растат.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Бански Audrey от Sun Diva

Бански Audrey от Sun Diva Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси дънки от SAINT LAURENT

Къси дънки от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Цял бански костюм RITA от Sun Diva

Цял бански костюм RITA от Sun Diva Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Елегантността се крие в простотата…

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ