СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 15.04.2024 – 21.04.2024

x


Голяма част от случващото се сега във вашия живот може да се окачестви действително като „среща със самата съдба“. В този процес вие внезапно може да осъществите ваша съкровена мечта, към която сте се стремели дълго или поне ще получите подсказки – как можете да се доберете и съответно да материализирате желание.

Мнозина ще усещат, че има „кой да им пази гърба“, ако преди сте били в помощ или услуга  на определени личности, сега това ще се възвърне като бумеранг към вас и ще е доста полезно.

Може да срещнете стари приятели, покровители, благодетели, вид покровители, които са готови да ви помогнат при нужда, ако се нуждаете от това.

Сега вие се проявявате като борбена и силна личност, но и достатъчно добри стратези,  които не губят по-далечни перспективи от поглед и избират най-вярната посока за развитие.

Вие съзнателно може да направите стъпки в посока, която ще ви помогне да си върнете нещо, което е ваше и не е трябвало да напуска живота ви.

През последните дни на седмицата в по-ярки краски разбирате какво трябва да оставите зад гърба си, защото е изчерпано.

Може да откриете силни или скрити врагове, вид компромати или нещо друго не твърде приятно може да излезе на повърхността. Избягвайте през това време конфликти с влиятелни и власт-имащи личности.

Не е препоръчително да подписвате дълги договори на този етап, особено през последните дни на периода… Препоръчително е да бъдете внимателни на път или, ако предстоят юридически казуси.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Нека да е бяла рокля днес.

Ако сте пропуснали
Най-четени