СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 15.06.2020 – 21.06.2020

x


Приключва през тази седмица един от най-важните за вас периоди през годината. По-голяма част от мажорните събития, които указаха влияние на социалния ви статус или репутация като минимум, вече са зад гърба ви. На този етап почти всичко се развива пред вас повече по инерция, а от вас се изисква да следвате естествения ход на събитията и в този процес да не пропускате текущи възможности, а също по-решително да отстранявате хора и обстоятелства, които ви дестабилизират…

На 18 юни Меркурий – вашият покровител, ще се обърне в ретрограден, така че ще изисква от вас да забавите темпото, да се върнете назад, да преосмислите вече взети решения, които пряко рефлектират върху онова, което имате – общо.

Може да преосмислите бъдещи приходи-разходи, също към какво да се насочите, за да защитите интересите си, за да се предпазите от загуби – буквално или в един по-широк смисъл. Ако нещо от миналото ви дестабилизира, предизвиква щети, то ще бъде достатъчно видно, но добрата новина е, че ще получите втори шанс да му повлияете.

Изходът отново ще е в стари възможности, които не бива да изпускате, част от тях ще се възвърнат към вас или можете да им повлияете, да си изградите стратегия и до средата на юли.

Част от възможностите окончателно ще утекат. В такъв случай можете да се възползвате от Новолунието в неделя, за да зададете едно голямо начало, което пряко ще повлияе материалното ви състояние.

Всъщност – през идното полугодие мнозина ще променят източниците си за печалба и благоденствие, това може да се превърне в голям завой в живота, а може и да е плавен процес, който ще надгражда настоящите приходи, положителни перспективи на развитие.

Ще имате досататъчно подсазки – какво върви, трябва да бъде променено или направо отстранено. Доверявайте се на интуицията и инстинсктите си, те няма да ви подведат.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Малка кожена чанта от CHLOÉ

Малка кожена чанта от CHLOÉ Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бели боти от MONCLER

Бели боти от MONCLER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Черно поло с копчета от BALMAIN

Черно поло с копчета от BALMAIN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Животинските принтове като отправна точка за днешния аутфит.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ