СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 15.06.2020 – 21.06.2020

x


Приключва важен период, през който вашето материално състояние търпя обновление. В този процес и до края на седмицата вие ще очертаете финални щрихи, които трябва да защитят интересите ви. Голяма част от тенденциите са вече зададени и се движат по инерция, но все пак е полезно да насочвате, така че да не пропускате текущи шансове, също да се пазите всячески от неблагоприятни влияния, които могат да точат ресурсите ви – финансови или пък засягащи обществения ви престиж.

Вашият креативен подход, изобретателност, отвореност към новото и различното ще ви помагат да извличате най-доброто за себе си, а може би и да откриете най-правилното място за вас под Слънцето, там, където можете да разгърнете потенциала си, да бъдете себе си и т.н.

Отношенията с близкото ви обкръжение влияят пряко на онова, което имате, определят хода на събитията. Поради тази причина вашата социална активност ще е висока, вие ще преговаряте за интересите си, може да преосмисилтие изказани думи и взети решения, вероятно и не без причина. Но можете да очаквате същото и от отсрещната страна. Общо взето, сега звездите ви дават шанс да се върнете назад, особено през втората част на периода, така че да поправите недоразумения в общуването или това са собствените ви представи за важни за вас личности, които се коригират, добиват се по-детайлни и реалистични образи, по-голяма яснота и със съответните позитиви.

В неделя предстои Новолуние, което е със Слънчево затъмнение, то ще ви насочи към промени, които ще се отразят на средата ви на съществуване през идното полугодие, например вие може да се преместите в нов колектив, да създадете нови връзки или да преобразите настоящите, също да скъсате стари и изживели своето време.

Вероятно ще се промени и начинът ви на мислене, изразяване, ще има причина за това и тя ще бъде да не отстъпвате от мнението си и да не позволявате да подменят намеренията ви, желанията ви… Мнозина ще се устремят с визия към по-далечното бъдеще, ще се въоръжат с търпение, ще си изградят стратегия, за да излязат победители.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Малка кожена чанта от CHLOÉ

Малка кожена чанта от CHLOÉ Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бели боти от MONCLER

Бели боти от MONCLER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Черно поло с копчета от BALMAIN

Черно поло с копчета от BALMAIN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Безкрайно синьо като небето…

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ