СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 16.01.2023 – 22.01.2023

x


Знаково астрологично събитие през тази седмица за вас е, че Меркурий се обръща в директен от 18-ти януари, така че заплетени въпроси, които касаят бъдещи перспективи на развитие, приоритетно отнасящи се до финансовото ви състояние, но не само, бързо ще започнат да набират скорост.

Вашето материално благополучие може да се промени и посоката много ще зависи от това  до колко и през изминалите месеци вие сте се добрали до материална или морална подкрепа от страна на хора, които влияят на вашето благополучие, онова, което имате – общо. През тази седмица някои от вас могат рязко да забогатеят, защото са се добрали до вид одобрение, някои може да уредят наследствени въпроси, които да им подействат по подобен начин, други може да действат смело, крайно, рисково, така че да направят големи инвестиции, нещо друго, което да преобрази онова, което имат – общо.

Взаимодействието с финансови или държавни институции, може действително да  трансформира бъдещи перспективи на развитие.

Ако сте преценили всичко и в дългосрочна перспектива, тогава всичко ще е наред и във ваша полза, вие ще успеете да превъртите всички предизвикателства в полза.

Действайте стратегически, опитайте се да проследявате причинно-следствени връзки,  включително като анализирате миналото и така ще изберете най-вярното посока.  Повечето от вас гледат в по-далечното бъдеще и така е правилно…

Хора, стоящи далеч от вас, буквално и в по-широк смисъл, може да обсебват силно съзнанието ви.

Общуването с тях може да ви действа стабилизиращо, отрезвяващо и т.н. За някои от вас  ще все по необходимо да излязат извън границите на познатото, традиционното, да  увеличат своето влияние…

Тази тенденция ще се усили след новолунието, което е на 22  януари…

В любовта ескалират силни страсти, може да се налага някаква промяна, помислете каква,  за да се оздравят отношенията ви, след като преминат през своеобразен катарзис.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Ако времето е лошо, облечете….розово.

Ако сте пропуснали
Най-четени