СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Рак 16.01.2023 – 22.01.2023

x


Партньорските отношения са във фокус на повечето от вас. Те може да преминават през важни трансформации, които не са случайни, а следствие на тенденции, които са ескалирали през изминалия месец като минимум.

Може да стигате до дъното на истини, силни страсти, равносметки на миналото и нека те  да ви помогнат да укрепите връзките си, да станат те по-силни, здрави, защото се изчиствате от всякакви недоразумения и слабости, това действа пречистващо, обновяващо и т.н.

Ако това е невъзможно, тогава съответните отношения може да се усложнят, а обединяващо правило е, че случващото се сега има дългосрочно отражение.

Така че е хубаво да насочвате внимателно, доколкото това е възможно и не са преминати определени граници.

Ако сега между вас и любим човек всичко е наред, ако чувствата се задълбочават, това ще бъде чудесен признак и ще означава, че вие може да очаквате същото и в бъдеще, че е привързаността и лоялността между вас са значими и със съответните позитиви.

Ако все пак съществуват някакви предизвикателства, разяснете ги коректно и в пълна степен, без остава нещо скрито или недоизказано, това също може да е полезно, защото истината освобождава, винаги има оздравителен ефект, независимо от крайния резултат и посока… Финансовото ви състояние през настоящата седмица може да се стабилизира следствие на одобрение от страна на влиятелни или власт имащи личности…

Все пак някои от вас  може да редуцират своите доходи, защото се дистанцират от определени личности, понеже трябва да се разплатят с дългове, вариантите са много и различни, но пак така се отчитат за правилни или целесообразни, поне в повечето случаи.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Жълти нюанси в петък.

Ако сте пропуснали
Най-четени