СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 16.05.2022 – 22.05.2022

x


Това пълнолуние и лунно затъмнение ще предизвика пълнота от знание, пик от събития,  които касаят вашата професионална реализация. Някои от вас ще могат да си върнат изгубени позиции, други – ще оставят окончателно зад гърба си нещо от миналото, но повечето от вас ще имат шанс да го заменят с нещо ново и по-перспективно, бих казала дори обогатяващо, мнозина ще имат такава възможност.

Трябва да се има предвид обаче, че стари казуси напомнят за себе си, ако преди сте били изправени пред спорни въпроси с по-възрастни и влиятелни личности, те дори може да са прераснали в юридически казуси, сега ще се възобновят и ще изискват разрешение. Ако се придържате към истината и фактите, тогава няма от какво да се притеснявате.

По време на това пълнолуние, ако се разделите с нещо, то едва ли ще бъде възстановено. Но пък това може да отвори врата за друго и много по-перспективно. Ако нещо не е трябвало да напуска живота ви и във връзка с вашата работа, тогава то ще бъде възвърнато към вас.

Това пълнолуние може да засегне и здравето ви, следете за него, може да получите известие във връзка с това, не е изключено и някои от вас да получат шанс за внезапно възстановяване и с огромни възстановителни сили.

Следете за роднински връзки, включително с далечни роднини или хора, стоящи далеч от вас, тези отношения може да бъдат съпътствани от предизвикателства, опитайте се да ви канализирате в оптимално желана от вас посока, доколкото това е възможно.

Силата и последиците на това пълнолуние е до октомври 2022 година.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Червени кожени сандали от ALEXANDER MCQUEEN

Червени кожени сандали от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Блуза от ZIMMERMANN

Блуза от ZIMMERMANN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля от OSCAR DE LA RENTA

Рокля от OSCAR DE LA RENTA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от MUGLER

Дънки от MUGLER Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Малка пола за големи момичета.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ