СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 16.05.2022 – 22.05.2022

x


Седмицата стартира с пълнолуние  и лунно затъмнение, което ще засегне партньорски отношения, лични и делови, важни за вас връзки. Пълнолунието е така аспектирано, че изисква някаква промяна в тези контакти. Възможно е, около приоритетни за вас хора, ваш партньор, да ескалират промени, които да се отразят и на вас. Например – отсрещната страна може да промени поведението си спрямо вас, може да се наложи някаква трансформация около кариерно развитие, работа или нещо друго, което пак така да се отрази на вашите взаимоотношения.

Каквото и да е, случващото се сега ще има широко отражение, ако всичко е наред в тези ваши връзки, тогава това пълнолуние и лунно затъмнение ще ви помогнат през тази седмица, през следващите месеци и полугодие – вие да промените вашето бъдещо развитие в една по положителна посока като оставите зад гърба си всичко, което е било като недоразумения, което е заставало между вас като изпитание или предизвикателство.

Ако различията между вас са преобладавали, тогава те сега ще ескалират, миналото по някакъв начин може да ви застигне и да ви принуди да се разграничите, разделите от онези личности, които нямат място в бъдещето ви развитие. Някои от вас ще заместят изживели своето време контакти с нови, които са извън близкото или традиционното ви обкръжение, които са висококвалифицирани, влиятелни или власт-имащи…

Може да решите да пътувате, самите вие да придобиете по-висока квалификация или независимост, всеки сам ще избере в каква посока ще канализира тази мощна енергия.

Трябва да се има предвид обаче, че онова което оставим зад гърба си, включително и чувства, по време на това пълнолуние, то едва ли ще бъде възстановено.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

На ръба на уикенда.

Ако сте пропуснали
Най-четени