СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 17.01.2022 – 23.01.2022

x


През първите дни от новата седмица може да ескалира достатъчно важно или показателно събитие, което касае вашата финансова сигурност.

Към настоящия момент вашето благосъстояние е като скачени съдове за подкрепа и одобрение, които можете или трябва да получите от страна на влиятелни личности, партньори, лични или делови, финансови институции.

Случващото се не е случайно, не е еднозначно. На 18-ти януари сте под влияние на Пълнолуние, така че това е пълнота от знание, вид развръзки на зададени вече тенденции.

В оптимален случай – вие ще сте преодолели предизвикателства, зад които откривате много повече шансове пред себе си. Може да получите крупна сума, да попаднете под нечия опека, да се радвате на морално удовлетворение.

Ако това не е така, значи през следващите седмици ще ви се наложи да направите някакъв завой, за да сте по-успешни или може да ви се наложи да смените вашата среда, да се дистанцирате от определени хора, които по-скоро ви нанасят щети.

Слънцето навлиза в зодиакалния знак Водолей на 20-ти януари и след тази дата вие ще се почувствате много по-свободни, усещането, че оставяте товар зад гърба си перманентно ще расте, защото набелязвате нови шансове, които се оформят на хоризонта, тази тенденция ще расте през следващите седмици все повече ще ви подтиква да експериментирате, да действате по-смело, да търсите и намирате алтернативи, които да допринесат за чувството на щастие.

На този етап това са идеи – предимно усещания и настроения, но е хубаво да не пренебрегвате вътрешния си глас, той ще е верен ориентир за бъдещ просперитет.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Червени кожени сандали от ALEXANDER MCQUEEN

Червени кожени сандали от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Блуза от ZIMMERMANN

Блуза от ZIMMERMANN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля от OSCAR DE LA RENTA

Рокля от OSCAR DE LA RENTA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от MUGLER

Дънки от MUGLER Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Семпло, нежно, мадежко.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ