СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Рак 17.01.2022 – 23.01.2022

x


През първите дни от новата седмица може да ескалират показателни или важни събития, които касаят партньорски отношения, важни за вас връзки, лични или делови. Случващото се не е случайно, а показателно за вектор на развитие във вашите контакти, защото на 18 сте под влияние на Пълнолуние, а традиционно то символизира пълнота от знание, вид развръзки и т.н.

През тези дни можете да влияете все още на вашите отношения и над средното ниво. Ако вашият партньор се променя или има нужда от вид подкрепа, вие може да сте част от това, да проявявате по-голяма съпричастност и така преобразуванията ще ви сближат още повече.

Ако отношенията не се развиват точно така, както искате или очаквате през тези дни, значи налага се в дълбочина да анализирате миналото, да набележите евентуални различия и слаби звена и да ги отстраните.

Все повече може да ескалира усещането, че трябва да направите някакъв избор, да вземете определящи решения, така че да сте по-стабилни на различни нива и приоритетно в чисто финансов аспект.

От вас пак така ще се изисква да обединявате усилия с хора, които могат да допринесат за благоденствието ви. Това може да изисква повишена адаптивност, но пък ако се справите с това предизвикателство и действително обедините усилия с определени личности, тогава ще можете да преумножите вашите блага през следващите седмици или пък ще си върнете нещо изгубено, ще получите своеобразна награда…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Миди пола от DOLCE & GABBANA

Миди пола от DOLCE & GABBANA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Асиметрична рокля от GAUGE81

Асиметрична рокля от GAUGE81 Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси панталони от ZIMMERMANN

Къси панталони от ZIMMERMANN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини рокля от ZIMMERMANN

Мини рокля от ZIMMERMANN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Роклята на цветя е най-добрата приятелка на приятелките.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ