СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП близнаци 17.10.2016 – 23.10.2016

x

3-Gemini


Вие сте в период, през който действително имате шанс да подобрите начина си на съществуване, като се освободите от „тежести” свързани в миналото, като се отдадете на романтични преживявания и/или получите подкрепа от хора близки до сърцето ви. Ако имате деца- те също ще се превърнат в повод за радост или гордост.

На път сте да осъществите своя мечта, особено, ако работата ви е творческа, имате собствен бизнес или подчертан интерес към хоби, което освен всичко друго, ще ви носи и ползи.

Същевременно се изострят някакви казуси свързани с „чужди ресурси”- спорни финансови и/или имотни въпроси, наследствени дела и т.н. Внимавайте през това време да не злоупотребят с доверието ви, опитайте се да не поемате рискове- засягащи „сигурността” ви-общо, приоритетно- избягвайте задлъжняване, теглене на кредити и т.н.

Чуждото влияние върху вас е толкова значимо, че може и да е превратно. Повечето от вас са на прага на сериозни трансформации, житейски кръстопът и нека избраната от вас посока да е съпътствана с умерен риск, като внимателно пресметнете всичко „за” или „против”, анализирате „цената”, която сте готови да платите, в името на сериозните преобразувания, които сте готови да предизвикате.

Някой от вас обаче, няма да имат избор, а ще са поставени пред императивното условие- да преобразят начина си на съществуване, защото настоящето е изчерпано като възможност. Хубавото е, че вие сте в силен етап от развитието си, можете да преобръщате вид негативи в позитиви или в крайна сметка ще се оказва, че всяко зло е за добро…

От 18 октомври навлизате в нов етап за партньорските си отношения, вероятно в живота на мнозина ще нахлуе обаятелна личност и/или подобна-ще обсеби вниманието ви. Само се пазете да не идеализирате образи под въздействие на еуфория, иначе всякакви преувеличения ще се спукат като балон скоро след това.

Ако сте обвързани- подходящ период да изгладите евентуални недоразумения, въпреки че мнозина ще се върнат към стари и неразрешени теми, които отново ще напомнят за себе си, но ще имате шанс да ги изгладите…

В понеделник и вторник- пред вас настойчиво се оформят алтернативи. Виждате ги, предчувствате ги или сте принудени да ги регистрирате, за да се измъкнете от заплетени ситуации.

В сряда и четвъртък привличате внимание, дребни действия имат широко отражение.

В петък и събота се пазете от загуби – буквално или в преносен смисъл.

В неделя- социалната ви активност е значима, интересни, приятни, полезни разговори и новини.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ. Вижте повече тук: horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Късо яке от деним със свободна кройка от Trendyol

Късо яке от деним със свободна кройка от Trendyol Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Гривна и обеци Amelia Parker

Гривна и обеци Amelia Parker Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от еко кожа с шагрен от Francesca Rossi

Чанта от еко кожа с шагрен от Francesca Rossi Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Шал с животинска шарка от Oltre

Шал с животинска шарка от Oltre Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Бяла риза, обемни бижута и ярко червило – това е достатъчно.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ