СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 18.11.2019 – 24.11.2019

x


Все още водеща тема за вас може да бъде професионалната ви реализация. В този процес  не е изключено да се крият изненади, част от тях ще бъдат като внезапни нови възможности, от които да се възползвате и сте заслужили с ваши минали действия. 

Показва се необходимост от някакви промени, които трябва да се извършат в този сектор, особено през втората част на периода – вид преобразувания могат да преобразят позициите ви на работното място.

Колкото сте по-адаптивни и отворени към нещо ново и различно, толкова повече ще превъртате предизвикателствата в полза. Като минимум през настоящия период вие ще разберете в по-ярки краски какво ви дестабилизира, извежда ежедневието ви извън обичайния ритъм, действа зад гърба ви и т.н., така че да можете да вземете съответни мерки… Навлизате в период, през който трябва да пренаредите текущи ангажименти, така че да сте по-успешни, да се справяте с повишена конкуренция, която не е изключено да ескалира на работното ви място. Ежедневието ви ще стане все по-забързано, не са изключени внезапни и непланирани ангажименти. Ако условията на труд не ви удовлетворяват, тогава рязко може да смените средата си на съществуване, да се ориентирате към нов вид реализация, вероятно не веднага, но от следващата седмица.

Аспектацията на звездите е такава, че в повечето случаи означава преодоляване на трудност на работното ви място, която ще ви мобилизира, ще ви направи по-силни или ще ви подтикне да потърсите друго и по-подходящо поле за изява.

Получавате силна подкрепа от определена влиятелна личност, властимаща персона или това може да са партньори – лични или делови. В известен смисъл те ще ви гарантират шанс да се справите с всичко, да сбъднете ваша съкровена мечта.

Може да чуете думи и предложения, които да преобразят в положителна посока ваши романтични или служебни отношения, възползвайте се…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Спортно – елегантен  старт на седмицата.

Ако сте пропуснали
Най-четени