СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 18.12.2023 – 24.12.2023

x


Почти през цялата седмица ескалират изненади, така че вашето ежедневие ще бъде извън обичайния или традиционен ритъм.

Вероятно ще ескалират допълнителни и дори не планирани дела, които ще изискват да се мобилизирате и да разпределяте времето си правилно, за да отхвърлите всичко важно… Ако нещо е извън контрола ви или трябва да остане в миналото, защото ви действа деструктивно, тогава през настоящия период можете да вземете решение за вид преобразувания, които ще ви направят по-стабилни, сигурни и успешни.

Възникват обстоятелства, които ви носят удовлетворение, вие заемате доста активна позиция, чрез която успявате да подобрите позициите си, да задържите нещо ценно за вас или пък да превъртите евентуални предизвикателства в полза. Често установявате, че има кой да ви пази гърба, има на кого да разчитате или пред вас се разкриват и варианти, ако търсите такива.

Успявате да подействате добре на доходите си, на онова, което имате – общо, чрез конструктивно поведение, защото действате гъвкаво и креативно или пък получавате награда за полагани от вас до този момент усилия.

Повечето от вас ще имат човек до себе си, който им действа стабилизиращо или обогатяващо, понякога това дори може да е институция.

През първите дни от седмицата дребни действия имат широко отражение или в по-ярки краски разбирате кои от мечтите ви са осъществими, но и се разделяте с илюзии, ако има такива.

През последните дни хора от миналото напомнят за себе си, това могат да бъдат стари и неразрешени казуси, въпрос на избор е как ще реагирате. Все по-важна тема за вас се превръщат партньорските отношения или пък социалната ви активност расте, защото така по-лесно осъществявате намеренията си.

Имате нужда от уединение или почивка или пък да избягате от ежедневието, мнозина ще действат или реагират по този начин.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Лежерно в деним.

Ако сте пропуснали
Най-четени